In album: Lacet NL

Share album

Lacet is al meer dan 30 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans. Bezoek ons showterrein in Cuijk of bekijk ons actuele aanbod alvast online!

Over Lacet

Over Lacet Lacet NL
Ben je gericht op zoek naar een chalet of stacaravan? Of ben je in een oriënterende fase en wil je kijken wat er te koop is? Lacet is al 35 jaar het adres voor nieuwe en tweedehands chalet en stacaravans. Lacet is een grote familie opgericht door Kees Lacet. Nu werkt de tweede generatie in de onderneming. Maar ook de technici en consultants beschouwen wij als familie. Dit alles om jou te helpen aan je droomchalet of stacaravan. www.lacet.nl
https://www.lacet.nl

35 ervaring met chalets bij Lacet
Met 35 jaar ervaring weten wij exact wat er allemaal speelt bij het kopen van een chalet of stacaravan. Door geschikte monteurs en adviseurs geven wij u chalet af vanaf de tekentafel tot het vervoer naar de standplaats. Graag delen wij onze kennis en ervaring met u.

Verschillende type uitvoeringen binnen het aanbod van Lacet
Het invoeren van chalets en stacaravans doen wij zonder tussenkomst van andere partijen. Daardoor staan wij 100% in voor de kwaliteit van het assortiment. Wij verstrekken vaak tweedehandsuitvoeringen aan die bemachtigd zijn bij inruil. Deze ontwerpen worden door ons van buiten en binnen volledig in orde gemaakt zodat het er als nieuw uit ziet. Daarnaast verstrekken wij een aanbod van chalet en stacaravans aan van nieuwe en gebruikte kwaliteitsmerken. Door het grote assortiment van chalets en stacaravans zit er altijd wel een adequaat model voor je bij.

De oplevercheck bij Lacet
Dat een chalet of stacaravan een grote investering is voor de meeste mensen, daar is geen twijfel over mogelijk. Bij Lacet kan je ervan uitgaan dat het een correcte aanwinst is. Dit wordt gerealiseerd met de speciale Lacet Service. Er wordt bij de verkoop van een chalet of stacaravan altijd een oplevercheck uitgevoerd. Het chalet krijgt een technische inspectie van dak tot bodem. Je krijgt het chalet in perfecte staat aangeboden. Tevens is er de mogelijkheid|optie}{ om het chalet of stacaravan naar de standplaats te transporteren. Dit gaat op voor Nederland, maar ook alle andere landen in Europa .

Comments

Add Comment

Please login to add comments!