In album: Lacet Niederrhein NL

Share album

Vakantie is het leukste dat er is. Met een eigen chalet maakt u van uw favoriete vakantiebestemming een droomplek. Laat daarom uw eigen recreatiewoning bouwen bij Lacet. In het persoonlijke ontwerp verwerken wij al uw wensen voor het vakantieverblijf. Hoe ver het ook is van huis, in het chalet komt u altijd thuis.

Over Lacet Niederrhein

Over Lacet Niederrhein Lacet Niederrhein NL
Kees Lacet is de grondlegger van Lacet Niederrhein. Tegenwoordig de grootste chaletbouwer van Duitsland. Samen met zijn familie runt hij Lacet. Zijn echtgenote Helma draagt al jaren bevlogen en enthousiast haar steentje bij aan de onderneming. Daarnaast werken beide dochters Martine en Nicky in het bedrijf. Zoon Mike studeert op dit moment nog Technische Bedrijfskunde, maar draagt ook af en toe zijn steentje bij. En zodra hij zijn studie afrondt is er plaats voor hem binnen Lacet. https://www.lacet-niederrhein.nl

De achtergrond van Lacet Niederrhein
Lacet Niederrhein is 35 jaar geleden gestart door Kees Lacet. Het bedrijf is gestart vanuit noodzaak. Kees Lacet verkocht zijn autobedrijf, maar moest daarbij het gebouw binnen 2 maanden verlaten. Het pand waar hij en zijn familie tevens in verbleven. Uiteindelijk maakte hij uit noodzaak de beslissing om tijdelijk op een camping te gaan wonen. Hij kwam in aanraking met de campinghouder en zo is het balletje gaan rollen. Kees Lacet begon met het verkopen van tweedehands stacaravans. Zo startte het allemaal. Later kwamen daar nieuwe chalets en stacaravans bij.

Ondernemingsdrift van Kees Lacet
Het ondernemen van Kees Lacet kreeg hij al vroeg mee. Op 12-jarige leeftijd overleed zijn vader en had hij geen andere optie dan al op jonge leeftijd geld te gaan verdienen. Er moest brood op de plank komen. Zo ging hij als jeugdige jongen langs de deuren met een variatie aan handelswaar. Hij heeft er een gigantische ondernemingsgeest aan overgehouden die hem later goed van pas kwam.



De klanten staan centraal bij Lacet
Met Lacet heeft hij de visie om klanten waar voor hun geld te geven. Het zijn mensen die wellicht wel hun hele leven hebben gespaard om een chalet of stacaravan te kopen. Je wilt geen nonsens verkopen en klanten een juist en betrouwbaar advies bieden. Belangrijk is om de wensen van de klant aan te horen en uiteindelijk die ook op te volgen. Dit zijn allemaal dingen die Kees Lacet al vroeg heeft geleerd en dat op dit moment doorgeeft aan de tweede generatie, zijn kinderen, maar eveneens aan zijn personeel.

Comments

Add Comment

Please login to add comments!