In album: Lacet Niederrhein NL Basismodellen

Share album

We hebben een tiental basismodellen in verschillende stijlen en prijsklassen. Deze kunt u vervolgens naar uw eigen wens en uw eigen smaak laten aanpassen. Of het nu gaat om de kleurstelling, de mate van isolatie, de indeling of de inrichting. Op al deze gebieden zijn de keuzemogelijkheden vrijwel eindeloos. Daarnaast hebben we ook kant en klare stacaravans te koop, in de vorm van onze showmodellen. Stacaravans kopen voor zakelijk gebruik? Bijvoorbeeld voor uw camping of vakantiepark? Ook dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden van maatwerk!

Over Ons

Over Ons Lacet Niederrhein NL Basismodellen
Lacet Niederrhein is de grootste chaletbouwer van Duitsland. De fabriek en showroom bevinden zich in het Duitse Straelen net aan de grens met Nederland. Lacet Niederrhein bedient de particuliere en zakelijke markt in Duitsland, Nederland, België, Zwitserland en Oostenrijk.

https://www.lacet-niederrhein.nl/basismodellen

Lacet al 35 jaar een echt familiebedrijf
Lacet is een echt familiebedrijf. De familienaam siert dan ook de gevel. Kees Lacet is de het bedrijf 35 jaar geleden begonnen. Slechts vanuit noodzaak. Kees Lacet had een autobedrijf en kreeg de gelegenheid om de onderneming te verkopen. Eén vereiste was dat hij binnen 2 maanden het pand moest verlaten. Dat was tevens het gebouw waar het gezin Lacet verbleef. Uit nood kwamen ze kortstondig op een camping terecht in een stacaravan. Kees Lacet raakte in gesprek met de campingeigenaar die vroeg of de in- en verkoop van tweedehands stacaravans niets voor hem was. Zo is het balletje gaan rollen.Een stukje geschiedenis over Lacet
Toen de locatie op de campinggrond te klein werd verhuisde Kees de onderneming naar Cuijk. Dat waren de jaren ‘90 en in die tijd werd er eveneens begonnen met de constructie van de eerste chalets in België. Omdat hij eveneens nog een eigen camping runde , viel dat weg. Totdat de kans zich voordeed om een chaletproducent in Duitsland over te nemen. Kees Lacet veranderde de benaming naar Lacet Niederrhein GmbH en transformeerde het om naar wat vandaag de grootste chaletbouwer van Duitsland is.

Lacet, een onderneming met veel varieteit aan werknemers
Ondanks dat Lacet een familiebedrijf is betekent dat niet dat de hele onderneming vanuit het gezin gerund wordt. Nu werken er bij Lacet zo'n 50 mensen. Een mooie mix van jong en oud, man en vrouw die dagelijks de mooiste chalets en stacaravans opleveren. De oudere en ervaren werknemers van Lacet hebben de kennis hoe je iets moet aanpakken, terwijl de jongere garde een frisse nieuwe wind door het bedrijf laten gaan. Een perfecte mix dus die het bedrijf Lacet levendig, bevlogen en vol met energie houdt.

Comments

Add Comment

Please login to add comments!