In album: Wheelpoint NL

Share album

Porsche Velgen https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/porsche/

Vinden mensen flinke velgen op een Porsche mooi?

Vinden mensen flinke velgen op een Porsche mooi? Wheelpoint NL
Deze vraag is niet eenvoudig te beantwoorden. Wat voor de ene persoon mooi is kan een ander als afstotend ervaren. Wil je een andere maat velgen op je Porsche , dan zal dat meestal aantrekkelijker zijn dan de standaard velgenmaat. Let er wel op dat je niet te grote velgen koopt. De velgen moeten in verhouding staan tot de auto, dan vinden mensen het fraai. Koop je super kleine velgen voor een grote auto of super grote velgen bij een kleine auto, dan vinden de meeste mensen dat wellicht niet mooi. De standaard velgen kunnen je een idee geven van welke velgenmaat goed past en nog mooi is voor je Porsche . Als je voor grotere velgen gaat, ga dan twee inch boven de standaard maat zitten, dit geeft een prachtig resultaat. De velgen zullen zo vaak in verhouding met de auto goed passend zijn. Kies je voor groter dan twee inch verschil dan worden de velgen vaak te niet in verhouding gevonden. De meeste mensen zullen velgen welke groter zijn dan de standaard maat mooi vinden. De autobanden worden iets dunner, en vanaf de zijkant is er dus minder band te zien. Mensen zien liever een mooie velg dan een stuk rubber, zo heeft een grotere velg vaak de voorkeur. Extreem grote velgen zien er echter weer niet passend uit. Ook verlaag je daarmee het rijgenot omdat de banden dan zo smal worden dat je elk hobbeltje in de weg gelijk in je rug zal voelen wanneer je rijdt. Brede velgen zijn dus mooi, maar ze moeten wel passend zijn met de auto. Om altijd goed te zitten, kies dan twee inches breder. https://www.wheelpoint.nl/velgen-voor/porsche/

Besluit je gloednieuwe velgen aan te schaffen voor je Porsche maar kan je niet belissen welke velg? Twijfel je onder andere tussen oorspronkelijke en aftermarket velgen dan is het verstandig het volgende in je overweging mee te nemen. De echte Porsche velgen komen in circa 20 design varianten, zit daar niet het model van jouw wensen tussen dan zal het arriveren op vervangende velgen. Voor de Porsche en overige modellen heeft Porsche velgen in twee tinten of een combinatie van die twee, dit zijn een metaalachtige kleur velgen en zwarte velgen. Aftermarket velgen kennen alle kleuren die je wenst, maar je kan ook de originele Porsche velgen laten spuiten in elke tint van de regenboog. Ook vinyl wrappen is een mogelijkheid. Wil je een keer een ander type ga dan voor aftermarket, wil je enkel een andere kleur dan is een zowel een originele Porsche velg als aftermarket een mogelijkheid. Maar natuurlijk is ook de prijs iets om in overweging te nemen. De aftermarket velgen zullen meestal gunstiger geprijsd zijn.

Voor het beste comfort is het passend zetten van de Porsche stoel cruciaal. Naast comfort zorgt een juistgoed ingestelde stoel ook voor een hogere veiligheid. Vooral de steun achter het hoofd zorgt, wanneer deze correct is afgesteld, voor een betere veiligheid tijdens een ongeluk. Ook de stand van de veiligheidsriem speelt hierin een rol. Om de stoel juist af te stellen is het belangrijk na te denken over de afstand tot het stuur van de Porsche , de hoogte van de hoofdsteun en de hoek van de leuning in je rug. Daarnaast is ook de ruimte die je hebt tot de voetpedalen van belang. Voor de ruimte tot de pedalen geldt dat je de stoel zo vooruit moet instellen dat je de voetpedalen volledig kunt bedienen . De rugleuning dient zo te staan dat je niet te ver onderuit zit en in geen geval naar voren toe gebogen zit. Je handen moeten als je de armen strekt de bovenkant van het stuur omsluiten. De hoofdsteun moet op gelijke lengte staan als de hoogte van het hoofd. Daarnaast is het belangrijk dat de lengte tussen je hoofd en de hoofdsteun nooit meer is dan 7 centimeter. De gordel moet over de schouder vallen en mag niet in de nek snijden.

Veiligheid is erg van belang. Hier spelen de kijkspiegels van een Porsche een cruciale rol bij. Elke persoon heeft zijn persoonlijke kijkhoogte, de spiegels moeten hierop worden aangepast. Voor de spiegel binnen is het van belang dat je rechtop zit voordat je deze goed zet. Je moet de achterruit kunnen zien zonder te moeten verplaatsen. Denk aan eventuele meerijders, zorg ervoor dat je de bovenzijde van de ruit achter altijd kunt zien. De spiegels buiten zijn ook erg van belang,alsniet belangrijker De buitenkant van de auto moet altijd een beetje te zien zijn in de buitenspiegel, hiermee verklein je de dode hoek. De horizon zou in de bovenste kwart van de spiegel moeten zijn, zo heb je voldoende zicht op auto’s achter je. Er zal altijd een dode hoek zijn tijdens het rijden. Vele mensen zullen je vertellen om dat over je schouder te kijken richting te dode hoek. Dit is echter niet helemaal correct. Je moet inderdaad met je hoofd richting de dode hoek draaien alleen mag je kin niet verder dan je schouder gaan. Als je verder gaat heb je geen zicht meer op wat er voor je gebeurt, heel gevaarlijk!

Comments

Add Comment

Please login to add comments!