In album: Lacet Chalet Kopen

Share album

Ons showterrein bezoeken of contact opnemen Wilt u ons aanbod aan nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets met eigen ogen zien? Of u vrijblijvend laten adviseren? U bent van harte welkom op ons showterrein in Cuijk (Noord-Brabant). Ook zonder afspraak. Wij staan 6 dagen in de week persoonlijk voor u klaar. Hebt u een vraag? U kunt ons uiteraard ook telefonisch of via e-mail bereiken.

Over ons

Over ons Lacet Chalet Kopen
Ben je gericht op zoek naar een chalet of stacaravan? Of ben je in een oriënterende fase en wil je kijken wat er te koop is? Lacet is al 35 jaar het adres voor nieuwe en gebruikte chalet en stacaravans. Lacet is een groot gezin gestart door Kees Lacet. Momenteel werkt de tweede generatie in de onderneming. Maar eveneens de monteurs en consultants zien wij als familie. Allemaal om jou te assisteren met je droomchalet of stacaravan. https://www.lacet.nl/producten/chalet-kopen/

35 ervaring met chalets bij Lacet
Met 35 jaar ervaring weten wij exact wat er allemaal speelt bij het aanschaffen van een chalet of stacaravan. Door gekwalificeerde technici en adviseurs bieden wij u chalet af vanaf de tekentafel tot het transport naar de standplaats. Graag delen wij onze kennis en ervaring met u.

Verschillende soorten ontwerpen binnen het assortiment van Lacet
Het invoeren van chalets en stacaravans doen wij zonder tussenkomst van andere spelers. Hierdoor staan wij 100% in voor het niveau van het assortiment. Wij geven meestal tweedehandsuitvoeringen aan die verworven zijn bij inruil. Deze modellen worden door ons van buiten en binnen helemaal in orde gemaakt waarmee het er als nieuw uit ziet. Bovendien bieden wij een aanbod van chalet en stacaravans aan van nieuwe en gebruikte kwaliteitsmerken. Door het grote aanbod van chalets en stacaravans zit er constant wel een adequaat model voor je bij.

De oplevercheck bij Lacet
Dat een chalet of stacaravan een grote investering is voor de meeste mensen, dat kan niemand ontkennen. Bij Lacet kan je aannemen dat het een degelijke aanwinst is. Dit wordt tot stand gebracht met de bijzondere Lacet Service. Er wordt bij de verkoop van een chalet of stacaravan steeds een oplevercheck gedaan. Het chalet ontvangt een technische inspectie van dak tot bodem. Je krijgt het chalet in perfecte staat aangeboden. Eveneens bestaat er de mogelijkheid|optie}{ om het chalet of stacaravan naar de standplaats te transporteren. Dit geldt voor Nederland, maar eveneens alle andere landen in de EU.

Comments

Add Comment

Please login to add comments!